Merilniki moči


Z napredkom na področju energetske učinkovitosti in stanju pripravljenosti (standby power), se povečuje potreba po natančnih in zanesljivih meritvah moči.  Zelo stabilen in zanesljiv analizator moči omogoča zmanjšati izgubo energije zaradi popačenih signalov v močnostni elektroniki, kot so inverterji, motorji, tokokrogi razsvetljave in napajalniki.
Analizatorji/merilniki moči natančno merijo lastnosti moči naprav, ki proizvajajo, pretvarjajo ali porabljajo elektriko. Analizatorji zagotavljajo natančne meritve prave moči (W), faktorja moči, harmonikov in učinkovitosti inverterjev, motornih pogonov, razsvetljave, gospodinjskih aparatov, pisarniške opreme, napajalnikov in industrijskih strojev.

V našem programu imamo merilnike moči proizvajalca Yokogawa.

Yokogawa je vodilni svetovni proizvajalec analizatorjev moči, ki ponuja širok izbor modelov, ki izpolnjujejo vse zahteve še tako zahtevnih aplikacij. Tehnologija merjenje moči YOKOGAWA zagotavlja najboljšo natačnost in  stabilnost  ter najboljše rezultate za točnost, napredne izračune ter harmonske analize.
 • Yokogawa WT 3000E
  • Analizator WT 3000E je najtočnejši analizator moči na tržišču. Osnovna točnost je  0,01% na odčitek. Skupaj z visoko točnostjo zagotavlja široko frekvenčno pasovno širino delovanja v območju DC in 0,1 Hz do 1 MHz. Verzije z 1, 2, 3 ali 4 izhodnimi kanali. Visoka točnost meritev zagotavlja natančno oceno porabe in izgube energije.
 • Yokogawa WT 3000E T
  • WT 3000E T je različica analizatorja WT 3000E posebej namenjena za aplikacije pri meritvah na transformatorjih. Analizator omogoča najbolj točne meritve in visoko stavbilnost pri zelo nizkem faktorju moči.
 • Yokogawa WT 1800E
  • Analizator WT 1800E je prilagodljiv in zanesljiv analizator moči, ki zagotavlja točnost meritve moči 0,05% na meritev. Analizator omogoča analizo harmonikov do 500 harmonika. Verzije z 1, 2, 3, 4, ali 6 izhodnimi kanali.
 • Yokogawa WT 300E
  • Že peta generacija najbolj prodajanih enostavnih merilnikov moči na tržišču. Instrument je je idealen za inženirje, ki opravljajo meritve porabe energije v stanju pripravljenosti, ENERGY STAR®, SPECpower in IEC62301 / EN50564 testiranja in druge meritve majhnih moči. Na voljo modeli v eno-fazni izvedbi WT 310E, WT 310EH in tri-fazni izvedbi WT 333E.