Pošlji povpraševanje

Termografske kamere


Termografske kamere za industrijsko vzdrževanje

Termografske kamere za industrijsko avtomatizacijo

Termografske kamere za razvoj in raziskave
 
Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder
 

Termografska kamera pokaže toplotno sliko, ki očem ni vidna. Zaradi te lastnosti je tehnologija termografskega prikaza zelo uporabna na različnih področjih. Naj naštejemo samo nekaj najpogostejših področij uporabe: strojno in elektro vzdrževanje, gradbeništvo, nadzor procesov v industriji, raziskave in razvoj, neinvazivno testiranje, detekcija plinov, ...

V našem programu imamo termografske kamere dveh svetovno vodilnih proizvajalcev na področju termografije, Fluke in FLIR.

Vse o termografskih kamerah Fluke si lahko preberete tukaj.

Razlike med hlajenimi in nehlajenimi termografskimi kamerami FLIR si lahko preberete tukaj.

Termografske kamere za industrijsko vzdrževanje

  • Osnovne termografske kamere za elektro in strojno vzdrževanje... Prikaži izdelke
  • Zmogljive termografske kamere za industrijske vzdrževalce in pogodbene zunanje izvajalce termografskih storitev, ki pri svojem delu potrebujejo kakovostne IR posnetke in z naprednimi funkcijami opremljene kamere za podrobnejše termografske preglede v različnih aplikacijah... Prikaži izdelke
  • Profesionalne termografske kamere za inženirje in profesionalne izvajalce termografskih pregledov, ki pri svojem delu potrebujejo vrhunsko kvaliteto IR posnetkov za analizo najmanjših podrobnosti posameznega posnetka z uporabo različnih najnaprednejših funkcij, s katerimi so opremljene te kamere... Prikaži izdelke

Termografske kamere za industrijsko avtomatizacijo

Termografske kamere za industrijsko avtomatizacijo se uporabljajo v sledečih aplikacijah: avtomatiziran nadzor v proizvodnji, kontrola proizvodnih procesov, spremljanje stanja instalacij ter električne in strojne opreme, odkrivanje in preprečevanje požarov,…
Vse o termografskih kamerah za industrijsko avtomatizacijo si lahko preberete tukaj. Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi  povpraševanje.
Pošlji povpraševanje


Termografske kamere za razvoj in raziskave

Termografske kamere za najzahtevnejše aplikacije v razvojnih in raziskovalnih laboratorijih, za neinvazivno testiranje, pokrivamo z izdelki proizvajalca FLIR. Vse o njihovi ponudbi s tega področja si lahko preberete tukaj. Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi povpraševanje.
Pošlji povpraševanje


Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder

  • Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder se uporabljajo za nadzor plinovodnih instalacij. Njihove glavne prednosti so v tem, da omogočajo pregled velikih površin in določanje mest puščanja plina v realnem času, brez prekinitve procesa delovanja.
  • Te vrste kamer se uporabljajo za detekcijo različnih vrst plinov v naftni in petrokemični industriji, za detekcijo naravnih plinov (npr. metan), v procesu proizvodnje, za nadzor električnega omrežja (SF6 ali H2), za nadzor peči in kotlov, za detekcijo očem nevidnih kemikalij (CO, CO2, VOC, SF6, amonijak).
  • Vse o termografskih kamerah za optično vizualizacijo plinov si lahko preberete tukaj (FLIR) in tukaj (Fluke). Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi  povpraševanje.
Pošlji povpraševanje