Termografske kamere


Termografske kamere za industrijsko vzdrževanje

Termografske kamere za industrijsko avtomatizacijo

Termografske kamere za razvoj in raziskave
 
Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder
 

Termografska kamera pokaže toplotno sliko, ki očem ni vidna. Zaradi te lastnosti je tehnologija termografskega prikaza zelo uporabna na različnih področjih. Naj naštejemo samo nekaj najpogostejših področij uporabe: strojno in elektro vzdrževanje, gradbeništvo, nadzor procesov v industriji, raziskave in razvoj, neinvazivno testiranje, detekcija plinov, ...

V našem programu imamo termografske kamere dveh svetovno vodilnih proizvajalcev na področju termografije, Fluke in FLIR.

Vse o termografskih kamerah Fluke si lahko preberete tukaj.

Razlike med hlajenimi in nehlajenimi termografskimi kamerami FLIR si lahko preberete tukaj.


Termografske kamere za industrijsko vzdrževanje

  • Osnovne termografske kamere za elektro in strojno vzdrževanje
  • Zmogljive termografske kamere za industrijske vzdrževalce in pogodbene zunanje izvajalce termografskih storitev, ki pri svojem delu potrebujejo kakovostne IR posnetke in z naprednimi funkcijami opremljene kamere za podrobnejše termografske preglede v različnih aplikacijah
  • Profesionalne termografske kamere za inženirje in profesionalne izvajalce termografskih pregledov, ki pri svojem delu potrebujejo vrhunsko kvaliteto IR posnetkov za analizo najmanjših podrobnosti posameznega posnetka z uporabo različnih najnaprednejših funkcij, s katerimi so opremljene te kamereTermografske kamere za industrijsko avtomatizacijo

Termografske kamere za industrijsko avtomatizacijo se uporabljajo v sledečih aplikacijah: avtomatiziran nadzor v proizvodnji, kontrola proizvodnih procesov, spremljanje stanja instalacij ter električne in strojne opreme, odkrivanje in preprečevanje požarov,…
Vse o termografskih kamerah za industrijsko avtomatizacijo si lahko preberete tukaj. Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi  povpraševanje.
Pošlji povpraševanjeTermografske kamere za razvoj in raziskave

Termografske kamere za najzahtevnejše aplikacije v razvojnih in raziskovalnih laboratorijih, za neinvazivno testiranje, pokrivamo z izdelki proizvajalca FLIR. Vse o njihovi ponudbi s tega področja si lahko preberete tukaj. Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi povpraševanje.
Pošlji povpraševanje
Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder

  • Termografske kamere za optično vizualizacijo puščanja plinov – Gas Finder se uporabljajo za nadzor plinovodnih instalacij. Njihove glavne prednosti so v tem, da omogočajo pregled velikih površin in določanje mest puščanja plina v realnem času, brez prekinitve procesa delovanja.
  • Te vrste kamer se uporabljajo za detekcijo različnih vrst plinov v naftni in petrokemični industriji, za detekcijo naravnih plinov (npr. metan), v procesu proizvodnje, za nadzor električnega omrežja (SF6 ali H2), za nadzor peči in kotlov, za detekcijo očem nevidnih kemikalij (CO, CO2, VOC, SF6, amonijak).
  • Vse o termografskih kamerah za optično vizualizacijo plinov si lahko preberete tukaj (FLIR) in tukaj (Fluke). Za več informacij pa nam lahko pošljete tudi  povpraševanje.
Pošlji povpraševanje