Testiranje v R&D, LAB


LAB management

Testiranje omrežij in infrastrukture

Cloud/Virtualizacija

LAB management

Pošlji povpraševanje
Testni laboratoriji nenehno spreminjajo konfiguracije. Ustvarjanje testnega okolja z ročnim prestavljanjem kablov in dodeljevanje naprave posameznikom lahko traja nekaj ur ali dni. Z uporabo aplikacije "povleci in spusti", rešitev SPIRENT omogoča hitro ustvarjanje in izvajanje kompleksnih testnih scenarijev s popolnoma avtomatizirano rešitvijo "Lab-as-a-Service". Večuporabniški rezervacijski sistem preprečuje spore virov tudi za ekipe, ki niso v istem prostoru ali se nahajajo v drugi regiji.

Testiranje omrežij in infrastrukture

Pošlji povpraševanje
IT infrastruktura je vedno bolj zapletena, vedno več je virtualizacije, pritisk na stroške stalno narašča, kar pa ima negativen vpliv na zmogljivost sistemov. To vodi do nezadovoljnih uporabnikov in ponovnemu povečanju stroškov. Z našimi sistemi in rešitvami se temu lahko enostavno izognete, ker omogočajo:
- testiranje kvalitete opreme
- preverjanje zmogljivosti opreme ali sistema
- optimizacijo infrastrukture
- načrtovanje in planiranje širitve okolja
- optimizacijo Cloud / Data centrov
Testi se izvajajo v fazi načrtovanja, zato v kasnejših fazah ne prihaja do nepričakovanih presenečej in zamud postavitve sistema.


Cloud / Virtualizacija

Pošlji povpraševanje
Oblak, virtualizacija in podatkovni centri so lahko učinkoviti samo v primeru, da je celoten sistem ustrezno optimiran ter zaščiten. Ker je to področje razdeljeno v veliko podsegmentov, vam ponujamo rešitve skoraj za vsak segment.
Ponujamo različne rešitve za:
- testiranje in optimizacijo virtualnih okolij
- testiranje in optimizacijo podatkovnega centra in storitev
- testiranje virtualnih komponent
- preverjanje varnosti in stopnje zaščite
- SDN / NFV rešitve za ponudnike storitev