FLIR Si124

Ultrazvočna akustična kamera za detekcijo puščanja komprimiranega zraka, vakuuma in lociranja parcialnih praznitev
Kamera locira mesta puščanja komprimiranega zraka in vakuuma v hrupnih industrijskih okoljih ter odkriva mesta parcialnih praznitev na VN instalacijah in sistemih. Enoročna izvedba akustične kamere, ki desetkrat hitreje locira in odkrije mesta v primerjavi s tradicionalnimi metodami. Kamera ima vgrajenih 124 visoko občutljivih mikrofonov in ultrazvočno valovanje vizualizira v vidno sliko. Omogoča ročno nastavitev okna in nivoja v frekvenčnem območju od 2 kHz do 31 kHz. Na ta način izločite motnje okoliškega industrijskega hrupa. Barvna paleta na kameri točno locira puščanja in parcialnie praznitve v realnem času. Kamera ima funkcijo FLIR Acoustic Camera Viewer in posnete slike in video posnetke samodejno shrani v oblak. V oblaku dostopate do shranjenih datotek, kjer jih urejate in izvajate podrobnejšo analizo. Določite tudi prioriteto popravila in pripravite poročilo. Z rednim vzdrževanjem in diagnostiko znižate porabo električne energije, ki zvišuje vaše mesečne stroške tudi za več kot 10%? Po raziskavah instituta Compressed Air and Gas Institute (CAGI) izgube zaradi puščanje teh sistemov dosegajo v povprečju 30%. Posledično zmanjšate stroške porabe električne energije, podaljšate življenjsko dobo kompresorjem in VN instalacijam, oziroma investicijo v novo opremo prestavite na kasnejše obdobje.

Vse to v času rednega obratovanja proizvodnih strojev in naprav! In ne samo to, ko ekipe vzdrževalcev odpravijo napake, lahko sami s ponovnim pregledom preverijo, če uhajanja res ni več. Poskrbite torej, da boste:
  • Povečali izkoristek in zamnjšali stroške električne energije, ki jo porabijo kompresorji.
  • Imeli v vsakem trenutku ustrezen tlak v vaših stisnjenega (komprimiranega) zraka ter drugih plinskih in vakuumskih sistemih.
  • Skrajšali čas odkrivanja in odprave napak.
  • Izboljšali zanesljivost delovanja vaših proizvodnih linij.
  • Odkrivanje napak zaradi puščanja v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka uvrstili med redne dnevne delovne naloge ekip vzdrževalcev.
  • Odkrivanje mest parcialne praznitev oziroma korona električnega efekta
  • Ekipo vzdrževalcev v kratkem času usposobili za vsakodnevno kontrolo nekoč zahtevnega, zamudnega in neučinkovitega opravila iskanja napak zaradi puščanja v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka.
  • Znali potrditi uspešnost in kvaliteto izvedenih popravil.
  • Znižali obratovalne stroške zaradi manjše porabe električne energije.

Za predstavitev delovanja akustične kamere FLIR Si124 izpolnite spodnji obrazec

Ime in priimek: *
Podjetje:
E-mail: *
Telefonska številka:
Sporočilo: *
Varnostna koda: *
Pošlji

Polja označena z (*) so obvezna.
Informacija o hranjenju osebnih podatkov