Novo: 8588A Referenčni 8½-mestni Multimeter
Daleč najstabilnejši digitalni multimeter na svetu!


8588A Referenčni 8½-mestni multimeter za kalibracijske laboratorije
Novi referenčni 8½-mestni multimeter 8588A je najstabilnejši digitalni multimeter na svetu namenjen uporabnikom v kalibracijskih laboratorijih, ki ga odlikujejo izredna natančnost, točnost in dolgotrajno stabilnostjo v širokem merilnem območju ter intuitivni uporabniški vmesnik z barvnim zaslonom.


Z več kot 12 merilnimi funkcijami, vključno z digitalizacijo napetostnega in tokovnega signala, meritvijo kapacitivnosti, RF moči in možnostjo priključitve zunanjih souporov, boste z novim referenčnim 8½-mestnim multimetrom 8588A poenostavili, pospešili in predvsem pocenili delo v vašem laboratoriju.

Glavne značilnosti:
  • 8½-mestna ločljivost, izjemna linearnost, nizek nivo šuma in stabilnost.
  • Zagotovljena točnost 3.5 ppm (99% verjetnost), oz. 2.7 ppm (95% verjetnost) v obdobju enega leta brez kakršne koli dodatne samokalibracije.
  • Meritev efektivnih vrednosti izmeničnih signalov (AC rms) desetkrat hitreje, z dvakrat nižjim nivojem šuma in večjo ločljivostjo kot s primerljivimi instrumenti v tem razredu.
  • Nastavitev širine odprtine (aperture) v območju 0 do 10 s omogoča največjo prilagodljivost nadzora zajemanja podatkov.
  • Intuitivna struktura uporabniškega vmesnika in grafični prikaz.

8558A Referenčni 8½-mestni multimeter za sistemsko avtomatizirane proizvodne procese
V družini 85x8A 8½-mestnih multimetrov je tudi model 8558A, ki ima večino lastnosti modela 8588A. Je točen in hiter. Njegovo vzorčenje 5 milijonov odčitkov na sekundo je še posebej pomembno v raziskovalnih in razvojnih laboratorijih ter industrijskih avtomatiziranih proizvodnih linijah, kjer sta hitrost in visoka ločljivost potrebni lastnosti takšnega instrumenta.Za predstavitev delovanja referenčnega multimetra Fluke 8588A izpolnite spodnji obrazec

Ime in priimek: *
Podjetje:
E-mail: *
Telefonska številka:
Sporočilo: *
Varnostna koda: *
Pošlji

Polja označena z (*) so obvezna.
Informacija o hranjenju osebnih podatkov