Fluke ii900 industrijski zvočni detektor puščanja stisnjenega (komprimiranega) zraka s slikovnim prikazom
Koliko pa vi plačujete za…zrak?

Ste kdaj pomislili, da puščanje v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka ter drugih plinskih in celo vakuumskih sistemih direktno vpliva na porabo električne energije in zvišuje vaše mesečne stroške tudi za več kot 10%? Ste vedeli, da po raziskavah instituta Compressed Air and Gas Institute (CAGI) izgube zaradi puščanje teh sistemov dosegajo v povprečju 30%? A tudi vaše ekipe vzdrževalcev porabijo ogromno časa, preden sploh najdejo mesta puščanja in nikakor ne uspejo najti in odpraviti vseh težav? Z novim Fluke ii900 industrijskim zvočnim detektorjem puščanja stisnjenega (komprimiranega) zraka s slikovnim prikazom bo vaša ekipa vzdrževalcev hitro in učinkovito odkrila vse napake, saj tehnologija SoundSight™ omogoča, da bodo "videli" zvok in tako tudi v najhrupnejših industrijskih okoljih enostavno določili mesta puščanja in napake v najkrajšem času odpravili in vam s tem prihranili veliko denarja, ki ga porabite za plačilo stroškov električne energijo, ki jo porabijo kompresorji in črpalke v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka ter drugih plinskih in vakuumskih sistemih. Z minimalnim usposabljanjem bodo vaši vzdrževalci znali preveriti puščanje zraka kar med rednimi vzdrževalnimi deli, tudi v času rednega obratovanja proizvodnih strojev in naprav. Kako izdelek deluje?
 1. Nastavite frekvenčno področje zvočnega signala instrumenta.
 2. Na zaslonu pogledate kombinirano SoundMap™ zvočno in navadno vidno sliko.
 3. Na osnovi barvnih odtenkov določite mesta puščanja sistema.
Vse to v času rednega obratovanja proizvodnih strojev in naprav! In ne samo to, ko ekipe vzdrževalcev odpravijo napake, lahko sami s ponovnim pregledom preverijo, če uhajanja res ni več. Poskrbite torej, da boste:
 • Povečali izkoristek in zamnjšali stroške električne energije, ki jo porabijo kompresorji.
 • Imeli v vsakem trenutku ustrezen tlak v vaših stisnjenega (komprimiranega) zraka ter drugih plinskih in celo vakuumskih sistemih.
 • Skrajšali čas odkrivanja in odprave napak.
 • Izboljšali zanesljivost delovanja vaših proizvodnih linij.
 • Odkrivanje napak zaradi puščanja v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka uvrstili med redne dnevne delovne naloge ekip vzdrževalcev.
 • Ekipo vzdrževalcev v kratkem času usposobili za vsakodnevno kontrolo nekoč zahtevnega, zamudnega in neučinkovitega opravila iskanja napak zaradi puščanja v sistemih stisnjenega (komprimiranega) zraka.
 • Znali potrditi uspešnost in kvaliteto izvedenih popravil.
 • Občutno znižali obratovalne stroške zaradi manjše porabe električne energije.


Za predstavitev delovanja zvočnega detektorja puščanja stisnjenega zrakaizpolnite spodnji obrazec

Ime in priimek: *
Podjetje:
E-mail: *
Telefonska številka:
Sporočilo: *
Varnostna koda: *
Pošlji

Polja označena z (*) so obvezna.
Informacija o hranjenju osebnih podatkov